Spareribs Glazurate În Stil Chinezesc
Spareribs glazurate în stil chinezesc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 955 calorii, 56G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,5 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Piept De Pui Glazurat În Stil Chinezesc, 1,2,3,4,5 Costițe Chinezești, și Chineză Spareribs.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați spareribs, cu carnea în sus, într-o tigaie mare de prăjire superficială. Procesați 1/2 cană de bulion și următoarele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie.
Se combină cu restul de 1 1/2 cană de bulion și se toarnă peste coaste. Acoperiți bine tigaia cu folie, așezați-o în treimea inferioară a cuptorului și coaceți la 325 timp de 2 ore și 30 de minute sau până când carnea este fragedă.
Scoateți coastele din tigaie și turnați lichidul de gătit într-o cratiță mare și grea.
Adăugați suc de lămâie, zahăr brun și sirop de porumb și fierbeți, neacoperit, 15 minute la foc mare sau până când este gros și siropos. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Întoarceți coastele în tigaie și periați generos cu glazură.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute, perindând încă de două ori cu glazură, până se rumenesc bogat și strălucesc. Împărțiți coastele și serviți.