Sparanghel și straturi de Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul și Prosciutto Stratan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sparanghel, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prosciutto & Sparanghel Straturi, Straturi de mic dejun peste noapte cu Prosciutto și sparanghel, și Gruyere & Prosciutto Straturi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie medie la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați sparanghel și gătiți până la verde strălucitor și abia fraged, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Întindeți jumătate din cuburile de pâine într - o tigaie ușor unsă de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu jumătate de prosciutto, sparanghel fiert, brânză și arpagic.
Puneți deasupra cuburi de pâine rămase, urmate de restul de prosciutto, sparanghel, brânză și arpagic.
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, coaja de lămâie, sarea și piperul pentru a se amesteca.
Se toarnă uniform peste ingrediente stratificate. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Coaceți până când centrul straturilor este setat și partea superioară este ușor rumenită, 40 până la 50 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.