Sparanghel Și Rucola Panzanella

Rețeta sparanghel și Rucola Panzanellan este gata în aproximativ 11 minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. Un amestec de sparanghel și rucola panzanella, creion-sparanghel, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la In Jennie ' s Kitchen are 6 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Panzanella la grătar cu rucola, Burrata, dovlecei de vară și măsline, Flori de dovlecei prăjiți cu Panzanellan de legume la grătar și salată de rucola pentru copii, și Asparagus Panzanella.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Întindeți cuburi de pâine cu un singur strat pe o foaie de copt cu margini. Toast toast până la foarte auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.Între timp, adăugați sparanghel într-o tigaie din fontă, stropiți cu puțin ulei de măsline. Condimentează cu sare și ardei. Când crutoanele sunt gata, scoateți și lăsați deoparte să se răcească.
Adăugați tigaia la cuptor și prăjiți până când sparanghelul este doar fraged, aproximativ 5 până la 7 minuteasigurați-vă că nu gătiți prea mult.
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească un minut sau două, apoi se taie în 2 inci pieces.In un castron adânc, amestecați împreună uleiul de măsline și oțetul balsamic.
Se adaugă mierea și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați cubulețe de pâine prăjită, sparanghel, roșii, mozzarella și rucola în castron. Aruncați pentru a acoperi bine. Îngrămădiți pe un platou mare sau împărțiți între 4 și 6 farfurii mici și serviți imediat.