Sparanghel și parmezan Paste Toss
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul și pastele de parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, parmezan, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pui-Parmezan Paste Toss, Sparanghel - Curcan Paste Toss, și Primăvară Sparanghel Paste Toss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se taie în fâșii.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați ciuperci; gatiti 4 minute sau pana se evapora lichidul.
Adăugați ardeiul gras, ardeiul roșu zdrobit și următoarele 5 ingrediente (prin roșii). Aduceți la foc mic; gătiți timp de 7 minute. Se amestecă sparanghelul; gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
Combinați amestecul de ciuperci, pastele și 1/4 cană de brânză într-un castron mare, aruncând bine pentru a combina.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză peste paste.