Sparanghel și Cheddar Quiche

Sparanghelul și Quiche-ul Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1630 calorii, 33g de proteine, și 104G de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de arpagic, cheddar, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel Cheddar Quiche, Cheddar afumat și Quiche de sparanghel, și Curat Mănâncă Cheddar Sparanghel Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Întindeți aluatul de plăcintă și formați-l într-un vas de plăcintă de 11 inci, sertizând marginile pentru a face creste. Pierceți aluatul cu o furculiță de mai multe ori.
Coaceți în cuptorul încins până se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Întoarceți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați untul, ceapa, sparanghelul, cayenne și usturoiul.
Se presară cu o sare de vârf și un piper de vârf. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pana cand sparanghelul este moale si amestecul este parfumat.
Se scoate din tigaie într-un bol și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, adăugați arpagicul, muștarul Dijon, ouăle, smântâna grea, nucșoara, o sare mare de vârf și un piper negru mare.
Bateți împreună până se combină bine.
Adăugați amestecul de sparanghel în coaja de plăcintă, apoi turnați amestecul de ouă. Se acoperă cu Cheddar și se coace până se pun ouăle, aproximativ 35 de minute.
Scoateți din cuptor, tăiați-l în pene și serviți.