Sparanghel și castane de apă

Sparanghel și castane de apă
Sparanghelul și castanele de apă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, oțet balsamic, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel și castane de apă, Castane De Apă Bacon, și Varză cu castane de apă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și sotati câteva minute pentru a elibera aroma în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați castanele de apă, sparanghelul și oțetul; gatiti si amestecati aproximativ 10 minute, pana cand sparanghelul este fiert, dar inca crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
SparanghelSparanghel
OțetOțet

Echipamente

DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista