Sparanghel și caju
Rețeta de sparanghel și caju se poate face în aproximativ 20 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 394 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,18 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, cățel de usturoi, caju ușor și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 172 de bucătari și bucătari. Multora le-a placut foarte mult aceasta garnitura. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 96% . Acest scor este uimitor. Puiul Thai Fry Cu Caju , Sparanghel Cu Sos de Fasole Neagră și Karela Fry/BitterGord Fry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență, căliți sparanghelul, ceapa și ardeiul roșu în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Combinați amidonul de porumb, bulionul, sosul de soia și ghimbirul până se omogenizează; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Reduceți căldura; adăugați caju și ulei de susan. Gatiti inca 2 minute sau pana se incalzeste.