Sparanghel răcit cu vinetă de Crab
Sparanghelul răcit cu vinaigretă de Crab ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de ceapă, ardei gras, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată răcită de porumb și Crab, Salată Răcită De Porumb Și Crab, și Salată răcită de porumb și Crab.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, cu apă sărată clocotită, gătiți sparanghelul la foc mare până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Scurgeți sparanghelul și reîmprospătați-l într-un castron cu apă cu gheață.
Într-un castron mare, amestecați uleiul cu oțetul.
Adăugați carnea de crab, ardeii grași, ceapa și tarhonul și condimentați cu sare și piper.
Transferați sparanghelul într-un platou mare și adânc, lingurați vinaigreta de crab deasupra și serviți.