Sparanghel prăjit cu unt Balsamic-șalot

Sparanghel prăjit cu unt Balsamic-șalot
Sparanghelul prăjit cu unt Balsamic-șalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 54 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sparanghel prăjit cu unt Balsamic-șalot, Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic, și Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați șalotele, untul, oțetul, cimbrul, sarea și coaja, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UntUnt
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți capetele dure de sparanghel. Aranjați sparanghelul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Acoperiți cu folie; coaceți la 450 timp de 5 minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SparanghelSparanghel
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Se toarnă amestecul de unt peste sparanghel, se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista