Sparanghel prăjit cu Herbes de Provence

Sparanghelul prăjit cu Herbes de Provence ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 87 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Paște. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, herbes de provence, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras, Herbes de Provence, și Herbes de Provence.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Aruncați sparanghelul cu ulei de măsline, Herbes de Provence, sare și piper.
Întindeți sparanghelul pe foaia de copt într-un singur strat.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.