Sparanghel la grătar cu vinetă de boabe de piper verde

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură întreagă de 30? Sparanghelul la grătar cu vinetă de boabe de piper verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin alb, ulei de măsline, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 31 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel La Grătar Cu Vinetă De Boabe De Piper, Salată De Conopidă Prăjită Cu Vinetă De Boabe De Piper Verde, și Friptură cu umeraș la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic până se combină. Bateți încet uleiul de măsline până se emulsionează și amestecați boabele de piper.
Lăsați vinaigreta să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire. Vinaigreta poate fi făcută cu până la 8 ore în avans și refrigerată.
Încălziți grătarul la mare.
Aruncați sparanghelul cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Așezați sparanghelul la grătar pe un platou și stropiți vinaigreta deasupra.