Sparanghel la grătar cu lămâie și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul la grătar cu lămâie și usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sparanghel la grătar cu lămâie și usturoi, Sparanghel la grătar cu usturoi, rozmarin și lămâie, și Lămâie-Usturoi Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul. Într-un castron mic, combinați uleiul, usturoiul, coaja și ardeiul și amestecați cu o furculiță.
Așezați sparanghelul unul lângă altul și străpungeți pe 2 frigarui de lemn pentru a forma o plută.
Așezați plute pe grătar și periați cu amestec de ulei. Gatiti la sensibilitatea dorita si condimentati cu sare si piper.