Sparanghel la grătar

Sparanghel la grătar
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, sparanghel Griddled ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sparanghel oz-1lb de 12 oz, ulei vegetal, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel la grătar cu creveți și rouille, Sandvișuri Cu Crab Britanic De Sparanghel Și Năsturel, și Casarecce cu sparanghel la grătar, mazăre de zahăr și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Tăiați (sau rupeți) capetele lemnoase din sparanghel. Fierbeți sulițele într-o tigaie mare cu apă sărată timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți, apoi scufundați sulițele în apă rece ca gheața pentru a opri gătitul și a seta culoarea. Se usucă sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Ungeți ușor sulițele. Lăsați o tavă mare din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte, apoi aranjați sulițele pe ea într-un singur strat. (Poate fi necesar să gătiți sparanghelul în două loturi.) Reduceți focul la mediu și gătiți sulițele timp de 3-4 minute. Întoarceți-le cu clești și gătiți încă câteva minute, sau până când sulițele sunt fragede până la un cuțit și ușor aurite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați sparanghelul într-un platou de servire și presărați câteva picături de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se servește încă fierbinte, deși sulițele vor avea un gust foarte bun și la temperatura camerei.
6
Pentru a merge mai departe, puteți pregăti sparanghelul până la sfârșitul pasului 1 și păstrați la frigider până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista