Sparanghel Jumbo cu sos Mimosa

Sparanghel Jumbo cu sos Mimosa
Jumbo sparanghel cu sos Mimosa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 0g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline extravirgin, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Coji Jumbo cu sparanghel, Prosciutto, brânză Ricotta și trei sos de brânză, Asparagus Mimosa, și Asparagus Mimosa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.Puneți sparanghelul într-o tigaie grea de 12 inci, apoi acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare, apoi reduceți focul și fierbeți sparanghelul, neacoperit, până când este fraged, 6 până la 8 minute. Cel mai bun mod de a ști când au terminat este să bagi o suliță cu un cuțit; ar trebui să alunece ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați cu clești în apă cu gheață, apoi pe un prosop de bucătărie curat. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, piperul și sarea de linguriță rămasă într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.Aruncați sparanghelul cu 1 lingură de vinaigretă într-un castron mare de mică adâncime, lăsându-i să se marineze acoperite la frigider cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.Când sunteți gata să serviți tare-fierbeți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lasă-le să se răcească și curăță-le.
5
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime și separați gălbenușurile de albușuri, apoi forțați gălbenușurile printr-o sită cu ochiuri medii într-un alt castron mic. Păstrați albii pentru o altă utilizare. Împărțiți sparanghelul în 4 farfurii sau pe 1 platou mare de servire. Puneți vinaigreta suplimentară peste sparanghel și acoperiți cu gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista