Sparanghel de mărar rece
Sparanghelul cu mărar rece este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 173 de calorii. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sparanghel, ulei de măsline, pimiento și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură la preț rezonabil. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciorba rece de castraveți și mărar, Supa rece de castraveți și mărar și Salată rece de sparanghel și somon.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o cantitate mica de apa pana devin crocante.
Scurgere. Într-un borcan cu capac etanș, combinați toate ingredientele rămase și agitați bine.
Pune sparanghelul într-un vas puțin adânc; turnați marinada peste sparanghel într-un vas puțin adânc; se toarnă marinada peste sparanghel. Se acopera si se da la frigider 8 ore. Pentru a servi, scoatem sparanghelul si aranjam pe un platou; scoateți pimiento și ceapa din marinată cu o lingură cu șuruburi și presărați sparanghelul.