Sparanghel cu unt de mărar

Sparanghel cu unt de mărar
Dacă aveți aproximativ 10 minute pentru a petrece în bucătărie, sparanghel cu unt de mărar ar putea fi un minunat fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această garnitură are 69 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, suc de lămâie, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Unt de mărar pentru sparanghel, Unt de lămâie și mărar usturoi pui și sparanghel, și Sparanghel cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul, mărarul și sucul de lămâie; se amestecă până se omogenizează bine. Formați într-un jurnal. (Dacă este necesar, dați-l la frigider până când amestecul este suficient de ferm pentru a se modela ușor.) Înfășurați jurnalul în folie de plastic; congelați până când este ferm. Când este gata de servit, feliați untul 1/4 in. sparanghel gros și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
MărarMărar
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista