Sparanghelul cu sos de smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, pudră de usturoi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel în sos de cremă de soia (Zwt II-Asia), Penne cu sparanghel și sos de smântână, și Sparanghel cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute. între timp, într-o tigaie mică, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, praful de usturoi, piperul de lămâie și sarea până se amestecă. Se amestecă treptat în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Sparanghel
Unt
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pătrunjelul, oțetul și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Oțet
Mărar
4
Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura la minim; bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scurgeți sparanghelul; aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu sos de smântână.