Sparanghel cu roșii balsamice
Sparanghelul cu roșii balsamice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 86 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu roșii balsamice, Sparanghel cu roșii balsamice și brânză de capră, și Parmezan balsamic sparanghel prăjit și roșii.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și usturoiul; gatiti 5 minute. Se amestecă oțet; gatiti 3 minute. Se amestecă sarea. Aranjați sparanghelul pe un platou; se acoperă cu amestec de roșii.
Se presară cu brânză și piper.
Variație de stafide și nuci de pin: omiteți roșiile, usturoiul, oțetul și brânza de capră. Gatiti 1/3 cana de ceapa rosie feliata si 2 linguri de nuci de pin in ulei timp de 4 minute.
Adăugați 2 1/2 linguri suc de portocale, 3 linguri stafide și 2 lingurițe miere; gatiti 2 minute. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță coajă de portocală. Lingura peste sparanghel; se presara cu piper.