Sparanghel Cu Miere De Hrean Sos Dijon

Sparanghel Cu Miere De Hrean Sos Dijon
Sparanghelul cu sos de hrean de miere Dijon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți sulițe de sparanghel, hrean, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Frigarui de sparanghel și roșii cu sos de muștar-hrean de miere, Miere-somon Dijon și sparanghel, și Miere de porc Dijon cu sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați primele 3 ingrediente; deoparte.
3
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Așezați sparanghelul într-o tigaie; înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Coaceți la 400 timp de 5 minute. Întoarceți sulițele de sparanghel; coaceți încă 10 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Stropiți sulițele de sparanghel imediat cu amestec de pansament rezervat; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
7
Se presară cu piper și se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista