Sparanghel cu Chanterelles și alune
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul cu Chanterelles și alune ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 97 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline somon fiert cu Chanterelles și sparanghel, Risotto de orz cu sparanghel și alune, și Farfalle cu Mascarpone, sparanghel și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sparanghelul, uleiul de măsline, piperul și sarea pe o foaie de copt; coaceți la 425 timp de 9 minute. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; sot 3 minute. Amestecați alunele, vinul și cimbrul; gătiți 1 minut. Se amestecă în crme frache. Top sparanghel cu amestec de ciuperci.