Sparanghel Ciuperci Bacon Crustless Quiche

Sparanghel ciuperci Bacon Crustless Quiche ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde caseta de reteta morn meal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 87 de fani. Un amestec de brânză elvețiană, ciuperci baby bella, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel Ciuperci Bacon Crustless Quiche, Slănină fără crustă, spanac și Quiche de ciuperci, și Cremini ciuperci, slănină și quiche fără crustă de șalot.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o farfurie de plăcintă de 10 inci.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați slănina în tigaia fierbinte până când este crocantă, 5 până la 10 minute.
Îndepărtați slănina și scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie. Gătiti și amestecați sparanghelul și ciupercile în grăsimea de slănină rămasă până când sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați slănina în amestecul de sparanghel.
Întindeți amestecul de sparanghel-slănină în tigaia pregătită.
Presărați brânză elvețiană peste amestec.
Bateți smântâna, ouăle, sarea și piperul într-un bol.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de sparanghel-brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când quiche este setat și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.