Sparanghel, cartofi & PHILLY Pizzerie Pizza

Sparanghel, cartofi & PHILLY Pizzerie Pizza
Asparagus, Potato & Philly Pizzeria Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 135 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, Rețetă Rețetă de aluat de pizza, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizzerie Uno ' s Pizza, Pizzerie Uno ' s Pizza Skins, și Pizza Pepperoni În Stil Pizzerie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti cartofii in apa clocotita 15 min. sau doar până la licitație. (Nu gătiți prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
3
Scurgeți cartofii; clătiți cu apă rece pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
4
Scurgeți din nou cartofii; tăiat în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Rulați aluatul perfect de pizza parmezan într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată. Apăsați pe partea inferioară a tigaiei de pizza de 12 inci pulverizată cu spray de gătit, întinzând aluatul după cum este necesar pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
ParmezanParmezan
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați usturoiul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Întindeți crusta de pizza cu jumătate din uleiul de usturoi; acoperiți cu jumătate de ceapă și mozzarella. Aruncați sparanghelul cu uleiul de usturoi rămas; se întinde peste pizza. Se acoperă cu cartofi, parmezan și cremă de brânză, rupte în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
SparanghelSparanghel
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți 15 până la 18 min. sau până când crusta este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista