Sparanghel, cartofi & PHILLY Pizzerie Pizza
Asparagus, Potato & Philly Pizzeria Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 135 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, Rețetă Rețetă de aluat de pizza, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizzerie Uno ' s Pizza, Pizzerie Uno ' s Pizza Skins, și Pizza Pepperoni În Stil Pizzerie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Gatiti cartofii in apa clocotita 15 min. sau doar până la licitație. (Nu gătiți prea mult.)
Scurgeți cartofii; clătiți cu apă rece pentru a se răci complet.
Scurgeți din nou cartofii; tăiat în felii subțiri.
Rulați aluatul perfect de pizza parmezan într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată. Apăsați pe partea inferioară a tigaiei de pizza de 12 inci pulverizată cu spray de gătit, întinzând aluatul după cum este necesar pentru a se potrivi.
Lăsați să stea 10 min. Între timp, amestecați usturoiul și uleiul.
Întindeți crusta de pizza cu jumătate din uleiul de usturoi; acoperiți cu jumătate de ceapă și mozzarella. Aruncați sparanghelul cu uleiul de usturoi rămas; se întinde peste pizza. Se acoperă cu cartofi, parmezan și cremă de brânză, rupte în bucăți.
Coaceți 15 până la 18 min. sau până când crusta este maro auriu.
Se presară cu ceapa rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.