Sparanghel Bătut Cu Bere

Sparanghel Bătut Cu Bere
Sparanghelul bătut de bere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, maioneză, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel Bătut Cu Bere, Sparanghel Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
1 lira subțire sparanghel, împodobite la lungimi de 5 inch, sau o combinație de 8 uncii sparanghel și 8 uncii galben sau verde dovlecei, dovlecei împodobite și tăiate pe diagonală profundă în felii groase de 1/3 inch, patted uscat
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1
Bateți maioneza, caperele, arpagicul, tarhonul, sucul de lămâie, muștarul, coaja și usturoiul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
TarhonTarhon
MuștarMuștar
CapereCapere
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați 1/4 linguriță de sos fierbinte sau mai mult, dacă doriți. Sosul poate fi preparat cu 1 zi înainte, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
SosSos
1
Bateți făina, sarea și piperul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți berea în amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Turnați suficient ulei vegetal într-o cratiță mare mare pentru a ajunge la o adâncime de 3 inci. Atașați un termometru prăjit în partea laterală a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când temperatura se înregistrează între 350 grade F și 360 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Înveliți sparanghelul, în loturi, în aluat de bere, permițând oricărui exces de aluat să picure înapoi în castron. Aruncați sparanghelul, în loturi, în uleiul încins și prăjiți până când aluatul este maro auriu profund și sparanghelul este crocant-fraged, 2 până la 2 1/2 minute pe lot. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BereBere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați sparanghelul folosind o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Așezați imediat sparanghelul pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
8
Așezați vasul cu sos de scufundare alături și serviți în timp ce sparanghelul este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista