Spaniolă Daube este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de piper, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Coq en Daube, Lamb Daube, și Daube a la Provencale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
7
Adăugați sare și următoarele 5 ingrediente (prin șofran); gatiti 30 de secunde sau pana cand parfumati, amestecand constant. Se amestecă sosul de sherry și ardei iute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
șofran
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați carne de vită și bulion în tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți carnea de vită din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Vită
11
Adăugați mazăre, pătrunjel și oțet în tigaie; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Oțet
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă într-un castron mic; amestecați amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați carne de vită feliată; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.