Spaniolă Daube

Spaniolă Daube
Spaniolă Daube este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de piper, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Coq en Daube, Lamb Daube, și Daube a la Provencale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
7
Adăugați sare și următoarele 5 ingrediente (prin șofran); gatiti 30 de secunde sau pana cand parfumati, amestecand constant. Se amestecă sosul de sherry și ardei iute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
șofranșofran
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați carne de vită și bulion în tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți carnea de vită din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
11
Adăugați mazăre, pătrunjel și oțet în tigaie; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă într-un castron mic; amestecați amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați carne de vită feliată; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista