Spanikopita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză mozzarella, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Spaniolcopita, Spaniolcopita, și Skillet Spanikopita {+giveaway}.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați spanacul, brânza feta, brânza mozzarella, parmezanul, usturoiul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aranjați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru curată și periați cu unt topit. Acoperiți aluatul filo rămas cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Așezați o a doua foaie de filo deasupra și periați cu unt, apoi așezați o a treia foaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Tăiați filoul cu unt pe lungime în patru benzi.
6
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de spanac pe fundul fiecărei benzi. Luați colțul din dreapta jos și pliați aluatul peste umplutură pentru a face un triunghi. Îndoiți colțul din stânga jos în sus pentru a face un alt triunghi. Continuați să pliați până când tot aluatul este pliat. Aranjați triunghiurile umplute, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Periați ușor triunghiul cu unt. Repetați cu aluatul filo rămas și umplutura de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor înainte de servire.