Spanac și piure de porumb dulce
Spanacul și piureul de porumb dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați porumb de miez, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brânză de capră și spanac piure de cartofi dulci, Piure de cartofi dulci cu brânză de capră și spanac, și Crochete de Cod, sos de ardei roșu dulce și piure de cartofi cu spanac.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se adaugă 1/4 linguriță sare. Se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgeți apa și zdrobiți cartofii împreună cu untul și smântâna grea până când sunt ușoare și pufoase. Condimentează cu sare și piper după gust.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Se toarnă ulei de măsline și se sotează porumbul 2 până la 3 minute. Se amestecă spanacul și usturoiul în tigaie și se sotează încă 1 minut, până când spanacul este ofilit. Împingeți amestecul în cartofi piure. Reglați condimentele și serviți imediat.