Spanac și piure de porumb dulce

Spanac și piure de porumb dulce
Spanacul și piureul de porumb dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați porumb de miez, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brânză de capră și spanac piure de cartofi dulci, Piure de cartofi dulci cu brânză de capră și spanac, și Crochete de Cod, sos de ardei roșu dulce și piure de cartofi cu spanac.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se adaugă 1/4 linguriță sare. Se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți apa și zdrobiți cartofii împreună cu untul și smântâna grea până când sunt ușoare și pufoase. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă ulei de măsline și se sotează porumbul 2 până la 3 minute. Se amestecă spanacul și usturoiul în tigaie și se sotează încă 1 minut, până când spanacul este ofilit. Împingeți amestecul în cartofi piure. Reglați condimentele și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista