Spanac Și Orez La Cuptor

Spanac Și Orez La Cuptor
Nevoie de un garnitură fără gluten? Spanacul și orezul coapte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți orez, ouă, brânză de proces pasteurizată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Spanac Și Orez La Cuptor, Rețetă De Spanac Și Orez La Cuptor, și Orez Copt Cu Brânză Gouda Afumată Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți într-o tigaie unsă de 10"x6"; top neted cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în pătrate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista