Spanac și ceapă sotate

Spanacul și ceapa sotate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, piperul, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Spanac sotat cu slănină și ceapă, Spaetzle De Muștar Cu Spanac Sotat, Ceapă Dulce Și Shitake, și Omletă subțire cu ceapă caramelizată, ciuperci sote, șuncă, spanac și Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați spanacul și aruncați pentru a se ofili, aproximativ 1 minut.
Se presară cu condimente și suc de lămâie.
Transferați într-un castron de servire și serviți.;
Se amestecă toate ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.