Spanac ușor și pui de rucola

Spanac ușor și pui de rucola
Spanacul ușor și puiul de rucola este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 327 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, frunzele de spanac pentru bebeluși, sarea condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Farfalle Romesco cu cârnați de pui, ardei dulci, spanac și Rucola, Pui ușor și paste cu Pesto de spanac, și Sunny ' s easy Braised Tomato pui și spanac cu Fettuccine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți frunzele de spanac, rucola și usturoiul sub pielea coapsei de pui și așezați-le pe un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Se presară cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
3
Coaceți coapsa de pui în cuptorul setat la 350 grade F (175 grade C) până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista