Spanac ușor și pui de rucola
Spanacul ușor și puiul de rucola este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 327 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, frunzele de spanac pentru bebeluși, sarea condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Farfalle Romesco cu cârnați de pui, ardei dulci, spanac și Rucola, Pui ușor și paste cu Pesto de spanac, și Sunny ' s easy Braised Tomato pui și spanac cu Fettuccine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți frunzele de spanac, rucola și usturoiul sub pielea coapsei de pui și așezați-le pe un vas de copt.
Se presară cu sare condimentată.
Coaceți coapsa de pui în cuptorul setat la 350 grade F (175 grade C) până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).