Spanac-Ricotta Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul-Ricotta. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, biscuiți lavash și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați nuci de pin și gătiți până când fac un zgomot popping și încep să se rumenească, aproximativ 1 minut. Se amestecă usturoiul și ceapa și se condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Transferați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă, adăugați ingredientele rămase și procesați până la neted. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar.
Se servește cu pâine plată, pene de pita prăjite sau biscuiți lavash pentru scufundare.