Spanac Italian Răspândit
Spanacul Italian răspândit ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 206 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați crackers ritz, cremă knudsen, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pate De Ficat De Pui Italian Răspândit - Oală Sub Presiune Cu Hamei, Spread De Spanac De Petrecere, și Scallop - Spanac Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă smântâna și amestecul de pansament într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Adăugați spanacul, brânza și ardeiul roșu; se amestecă bine. Acoperă. Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
Serviți ca o răspândire pe biscuiți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.