Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați spanacul Frittatan. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cartofi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Frittata cu șuncă și spanac, Spanac Frittata, și Spanac Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, bateți ouăle și laptele cu sârmă. Se amestecă brânza, usturoiul praf, busuiocul, sarea, piperul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Brânză
Ceapă
Piper
Busuioc
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
În tigaia antiaderentă de 9 până la 10 inci cu părțile înclinate (omletă sau tigaie creponată), încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti cartofii in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați spanac; acoperiți și gătiți 1 până la 2 minute sau până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
4
Reduceți căldura la minim.
5
Întindeți cartofii și spanacul uniform în tigaie; acoperiți uniform cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Tomate
Spanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă amestecul de ouă deasupra. Capac; gatiti 12-15 minute, ridicand marginile ocazional pentru a permite amestecului de oua nefierte sa curga in partea de jos a tigaiei, pana cand partea de jos este usor rumenita si partea de sus este setata.