Spanac Fierbinte Ardei Roșu Dip
Hot spanac ardei rosu Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, parmezan, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cana de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mare și adăugați 1 cană de ardei roșu tăiat cubulețe și spanacul tocat. Aduceți apa înapoi la fierbere, reduceți focul la mediu și fierbeți până când ardeiul este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Scurgeți spanacul și ardeiul roșu într-un colizor, apăsând cât mai mult lichid posibil.
Combinați crema de brânză și laptele în cratiță și gătiți la foc mediu până se înmoaie și se înmoaie. Se amestecă spanacul gătit și ardeii roșii, parmezanul, fulgii de ardei roșu zdrobiți, sarea și piperul negru măcinat. Continuați să amestecați până când se combină bine și se încălzește.
Lingura se înmoaie fierbinte într-un vas de servire și se servește cu lingura de ardei gras roșu tăiat fin, presărat deasupra pentru garnitură.