Spanacul Fettuccine Primavera necesită în jur 27 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, sare, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Rețete similare includ Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, și Fettuccine Primavera.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă pentru paste la fierbere. Sare apa adăugați pastele și gătiți la al dente, aproximativ 7 până la 8 minute. Folosiți un cojitor de legume pentru a face panglici de morcov și dovlecei. Păstrați legumele plate pe tejghea și rulați cojitorul pe lungimea legumelor. Aruncați morcovii și dovleceii în apa pentru paste în ultimele 4 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Încălziți o tigaie medie la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează șalotele și usturoiul 3 până la 4 minute, apoi se adaugă mazărea și se încălzește, 2 minute, se amestecă vinul, se reduce jumătate de minut și se amestecă în stoc. Aruncați pastele și legumele scurse cu sosul, condimentați cu sare și piper și combinați cu brânză și pătrunjel.