Spanac de vițel și cremă

Spanac de vițel și cremă
Carnea de vită și spanacul cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 147 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți smântână grea, biscuiți cu unt cu mânecă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spanac sănătos cu cremă: mai puțină cremă, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.

Instrucțiuni

1
Între foile de hârtie cerată, lăsați vițelul în felii groase de 1/4 inci. Bateți oul cu condimente de casă. Înmuiați vițelul în ou, apoi înmuiați-l în firimituri de cracker Ritz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
2
Se sotează în ulei încălzit timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă vinul în tigaie și se fierbe încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Adăugați ceapa tocată și spanacul proaspăt în tigaie și sotati până când spanacul este gata, 2 până la 3 minute (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați smântână, dacă utilizați, și continuați să sotati încă 1 minut sau până la cald. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Se toarnă pe platou.
8
Așezați vițelul deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
9
Garnisiți după cum doriți și serviți din platoul de la masă. Dacă doriți să reduceți caloriile, nu adăugați crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista