Spanac cremă cu șalotă crocantă
Spanacul Creamed cu șalotă crocantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 2.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 229 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de făină, ulei vegetal, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Steakhouse cremă de spanac cu ceapă eșalotă crocante, Ouă Cu Spanac Cremă De Muștar Și Pesmet Crocant, și Matzo Brei cu spanac cremă și ceapă crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti șalotele: umpleți o cratiță adâncă cu aproximativ 2 centimetri de ulei vegetal.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru cu grăsime adâncă citește 360 de grade. (Alternativ, utilizați o friteuză electrică). Aruncați șalotele cu făina într-un castron mare, pentru a acoperi.
Se transferă într-o strecurătoare și se agită pentru a îndepărta excesul de făină.
Adăugați șalotele în uleiul încins și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Îndepărtați șalotele cu o lingură pliată, scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați sare și piper.
Spălați spanacul în mai multe schimbări de apă rece.
Se scurge într-o strecurătoare și se îngrămădește într-un vas mare nereactiv.
Așezați oala la foc mediu și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. (Spanacul se va aburi și se va găti în apă agățându-se de frunzele sale.)
Scurgeți și clătiți sub apă curgătoare rece. Folosiți-vă mâinile pentru a stoarce apa.
Se transferă pe o suprafață de lucru și se toacă grosier. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Se toarnă laptele, amestecând constant și crește căldura la mediu-mare. Se aduce la foc mic, amestecând des și se gătește până se îngroașă și se omogenizează, 3 până la 5 minute. Condimentează cu nucșoară, sare și piper. Se amestecă spanacul chiar înainte de servire și se încălzește la foc mic, aproximativ 3 minute.
Serviți spanacul fierbinte, garnisit cu șalotele prăjite.