Spanac cremă cu șalotă crocantă

Spanac cremă cu șalotă crocantă
Spanacul Creamed cu șalotă crocantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 2.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 229 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de făină, ulei vegetal, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Steakhouse cremă de spanac cu ceapă eșalotă crocante, Ouă Cu Spanac Cremă De Muștar Și Pesmet Crocant, și Matzo Brei cu spanac cremă și ceapă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti șalotele: umpleți o cratiță adâncă cu aproximativ 2 centimetri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se încălzește la foc mediu până când un termometru cu grăsime adâncă citește 360 de grade. (Alternativ, utilizați o friteuză electrică). Aruncați șalotele cu făina într-un castron mare, pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se transferă într-o strecurătoare și se agită pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați șalotele în uleiul încins și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
5
Îndepărtați șalotele cu o lingură pliată, scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Spălați spanacul în mai multe schimbări de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se scurge într-o strecurătoare și se îngrămădește într-un vas mare nereactiv.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Așezați oala la foc mediu și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. (Spanacul se va aburi și se va găti în apă agățându-se de frunzele sale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți și clătiți sub apă curgătoare rece. Folosiți-vă mâinile pentru a stoarce apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Se transferă pe o suprafață de lucru și se toacă grosier. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12
Se toarnă laptele, amestecând constant și crește căldura la mediu-mare. Se aduce la foc mic, amestecând des și se gătește până se îngroașă și se omogenizează, 3 până la 5 minute. Condimentează cu nucșoară, sare și piper. Se amestecă spanacul chiar înainte de servire și se încălzește la foc mic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Serviți spanacul fierbinte, garnisit cu șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista