Spanac Cremă
Spanacul cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Rețete similare includ Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o oală mare la foc mediu.
Stropiți cu un număr de 2 de ulei, adăugați untul și amestecați-l astfel încât să se topească.
Călește ceapa și usturoiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați spanacul în loturi, împingându-l în jos cu o lingură de lemn pentru a-l ajuta să se ofilească. Continuați să adăugați mai mult spanac atunci când este loc în oală. Gatiti spanacul pana se usuca, apoi scadeti focul si adaugati smantana si nucsoara. Se amestecă și se fierbe timp de 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește fierbinte.