Spanac Copt Mediteranean
Spanacul copt mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 1 și costă $11.26 pe portie. O porție conține 1251 calorii, 69G de proteine, și 95g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, lapte, brânză feta athenos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Straturi De Spanac Mediteranean, Plăcinte Cu Spanac Mediteranean, și Dip De Anghinare Cu Spanac Mediteranean.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați spanacul în strecurătoare în chiuvetă.
Se toarnă apă clocotită peste spanac; rece.
Între timp, amestecați crema de brânză și ouăle într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se amestecă 1/2 cană feta.
Strângeți excesul de umiditate din spanac.
Adăugați spanacul în amestecul de brânză cremă; se amestecă bine. Puneți lingura pe vasul de copt pătrat de 9 inci; acoperiți cu feta rămasă. Acoperă.
Coaceți 50 min. sau până când centrul este setat, descoperind după 30 de minute.