Spanac, ceapă caramelizată și cartofi gratinați Muenster
Nevoie de o garnitură vegetariană? Spanacul, ceapa caramelizată și cartofii gratinați Muenster ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 594 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 72 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză muenster, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Păstârnac Și Gratin De Ceapă Caramelizată, Păstârnac, Prune Și Gratin De Ceapă Caramelizată, și Cartofi, ceapă caramelizată și Gratin de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Combinați cartofii și spanacul într-un vas de copt de 9x13 inci; pus deoparte.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și făina; gatiti inca 1 minut. Se condimentează cu sare și se amestecă laptele și smântâna. Se aduce la foc mic la foc mediu; gătiți și amestecați până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute. Se amestecă 3/4 din brânza Muenster până se topește și se toarnă peste cartofi.
Acoperiți cartofii cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute. Descoperiți și gătiți încă 20 de minute, apoi presărați cu brânza Muenster rămasă, reveniți la cuptor și coaceți până când cartofii sunt fragede și brânza este bulboasă, cu aproximativ 10 minute mai mult.