Spanac Alfredo Lasagna

Spanacul Alfredo Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos alfredo, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac Alfredo Lasagna, Lasagna Alfredo Cu Spanac Cu Aragaz Lent, și Lasagnan Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 6-8 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz, rupând carnea de vită în crumble; scurgere. Se amestecă sosul de spaghete.
Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, parmezanul, pătrunjelul și piperul.
Întindeți 1 cană de amestec de carne pe fundul unui 5 - sau 6-qt uns. aragaz lent. Aranjați patru tăiței peste sos, rupând tăiței pentru a se potrivi dacă este necesar; strat cu jumătate din amestecul de ricotta, 2 căni de brânză mozzarella și 1 cană de amestec de carne.
Se acoperă cu patru tăiței, spanac, sos Alfredo și 2 căni de brânză mozzarella. Continuați stratificarea cu patru tăiței, amestecul de ricotta rămas, 2 căni de brânză mozzarella și 1 cană de amestec de carne.
Adăugați orice tăiței rămași; acoperiți cu amestecul de carne rămas și brânza mozzarella.
Gatiti, acoperit, la 4-5 ore mici sau pana cand taiteii sunt fragede.