Spanacul Alfredo Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos alfredo, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac Alfredo Lasagna, Lasagna Alfredo Cu Spanac Cu Aragaz Lent, și Lasagnan Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 6-8 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz, rupând carnea de vită în crumble; scurgere. Se amestecă sosul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, parmezanul, pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți 1 cană de amestec de carne pe fundul unui 5 - sau 6-qt uns. aragaz lent. Aranjați patru tăiței peste sos, rupând tăiței pentru a se potrivi dacă este necesar; strat cu jumătate din amestecul de ricotta, 2 căni de brânză mozzarella și 1 cană de amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se acoperă cu patru tăiței, spanac, sos Alfredo și 2 căni de brânză mozzarella. Continuați stratificarea cu patru tăiței, amestecul de ricotta rămas, 2 căni de brânză mozzarella și 1 cană de amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos Alfredo
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați orice tăiței rămași; acoperiți cu amestecul de carne rămas și brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Gatiti, acoperit, la 4-5 ore mici sau pana cand taiteii sunt fragede.