Spaghettini cu sare Cod și roșii: Spaghettini con Baccala e Tomate

Spaghettini cu sare Cod și roșii: Spaghettini con Baccala e Tomate
Spaghettini cu sare Cod și roșii: Spaghettini con Baccalan e Tomate este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 613 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline ascoli, usturoi, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 29 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale, Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale, și Spaghettini cu creveți, roșii și firimituri de Chile.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, suficient de mare pentru a ține sosul și pastele, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și sotati ușor căței de usturoi 5 până la 7 minute, sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bucăți de cod de sare și ridicați ușor focul pentru a găti codul pe toate părțile, până când și-a pierdut transluciditatea. Împrăștiați prazul și pătrunjelul peste pește și continuați să gătiți până când legumele au devenit foarte moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
PrazPraz
3
Adăugați roșiile, ardeiul iute și sarea și piperul, după gust și amestecați pentru a se amesteca bine. Gatiti, neacoperit, timp de 10 minute, pentru a reduce si ingrosa sucurile de rosii. Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
CondimenteCondimente
TomateTomate
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
5
Adăugați pastele și gătiți până la jumătate gata, aproximativ 7 minute. Aduceți sosul înapoi la foc mic, scurgeți pastele și adăugați la sos, amestecând pentru a se amesteca bine. Reveniți la foc mediu-mic și gătiți, acoperite, până când pastele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
6
Se servește imediat, garnisit cu măsline și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 29 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista