Nevoie de o felul principal pescatarian? Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 568 calorii. Un amestec de hamsii ambalate în ulei, frunze de busuioc, brânză pecorino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale, Măsline umplute cu migdale, hamsii și ardei, și Spaghettini cu roșii Pesto și vinete la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați roșiile tăiate cubulețe cu busuiocul mărunțit, ceapa verde, uleiul de măsline și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează ușor cu sare și piper negru și lasă roșiile să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Ceapa Verde
Tomate
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, într-un mini robot de bucătărie, pulsează migdalele cu hamsii și usturoiul până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Migdale
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați 1/2 cană de brânză pecorino și caperele și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Capere
4
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți pastele, scuturând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
6
Adăugați pastele la roșii împreună cu amestecul de migdale tocat și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Migdale
Paste
7
Serviți pastele, trecând brânză suplimentară la masă.