Spaghetti Squash II

Spaghetti Squash II
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Spaghetti Squash II ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Curat Mănâncă Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, Spaghete Squash Spaghete, și Spaghetti Squash I.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În fiecare jumătate de dovleac puneți o lingură de unt, 1 lingură de melasă și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Așezați într-un vas adânc de copt cu puțină apă în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista