Spaghetti Pizza Pie
Spaghetti Pizza Pie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 45. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de spaghete, ou, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pizza Cu Spaghete, Pizza Spaghetti Pie, și Spaghetti Pizza Pie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Aruncați spaghetele cu jumătate de parmezan și ou; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci pentru a forma crustă.
Se amestecă sosul de carne și paste; se întinde pe crustă. Se acoperă cu mozzarella și parmezanul rămas.
Coaceți 30 min. sau până se încălzește.
Lăsați să stea 5 min. înainte de tăiere pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.