Spaghetti Cacio e Pepe
Rețeta Spaghetti Cacio e Pepe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper măcinat grosier, brânză parmigiano-reggiano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cacio e Pepe, Cacio e Pepe, și Cacio e Pepe cu o singură oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit. Între timp, într-un castron mic, combinați brânzeturile.
Întoarceți pastele în oală. Lucrând rapid, adăugați 6 linguri din apa de gătit rezervată, 2 linguri odată, alternând cu brânzeturile; aruncați bine pentru a acoperi bine pastele între adaosuri.
Presărați piperul negru și condimentați pastele cu sare; aruncați din nou.
Transferați pastele într-un bol de servire încălzit.
Adăugați restul de 2 linguri de apă de gătit, după cum este necesar, aruncând până se formează un sos cremos.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.