Spaghetti Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.29 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1957 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmigiano-Reggiano de mână, brânză ricotta de lingură, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Spaghetti Bolognese, Spaghetti Bolognese, și Spaghetti Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu fund greu, încălziți un număr de 2 de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovii și usturoiul și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând, până când legumele sunt foarte fragede, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Ridicați puțin căldura. Luați carnea de vită și carnea de vită, rupeți-o în bucăți și adăugați-o în tigaie. Gatiti, spargand aglomerarile cu o lingura de lemn, pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vinul și fierbeți până când vinul s-a evaporat. Apoi adăugați roșiile și stocul și condimentați cu sare și piper. Coborâți focul și fierbeți foarte încet timp de 2 până la 2 1/2 ore, amestecând din când în când, până când sosul este foarte gros. Acum adăugați laptele - laptele va face carnea frumoasă și fragedă-și fierbeți din nou până se îngroașă, încă 20 până la 30 de minute. Gustați din nou pentru sare și piper. Puneți sosul pe partea laterală a tigaiei pentru a-l amesteca cu adevărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați jumătate din sos în recipiente și refrigerați până la o săptămână sau congelați până la câteva luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fiert pentru spaghete. Când sunteți gata să serviți, aruncați spaghetele în apa clocotită și gătiți până când sunt fragede, dar ferme ("al dente", așa cum se spune în italiană) 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți și puneți spaghetele într-un bol mare de paste. Întoarceți sosul rămas în oală la foc mic și amestecați brânza ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Turnați sosul peste spaghetele scurse și dați-i o aruncare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Garnisiți cu o mână de Parmigiano ras, busuiocul și o picătură de ulei de măsline. Treceți mai multă brânză rasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec