Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara
Spaghete alla Carbonara ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 197 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Spaghetti alla Carbonara, Spaghetti alla Carbonara, și Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți sosul în timp ce pastele se gătesc pentru a vă asigura că spaghetele vor fi fierbinți și gata când sosul este terminat; este foarte important ca pastele să fie fierbinți atunci când adăugați amestecul de ouă, astfel încât căldura pastelor să gătească ouăle crude din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt fragede, dar ferme (așa cum se spune în Italiană "al dente.")
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți bine pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit cu amidon pentru a o folosi în sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă peste flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă pancetta și se sotează aproximativ 3 minute, până când slănina este crocantă și grăsimea este redată. Aruncați usturoiul în grăsime și sotati mai puțin de 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
7
Adăugați spaghetele fierbinți și scurse în tigaie și aruncați timp de 2 minute pentru a acoperi șuvițele în grăsimea de slănină. Bateți ouăle și parmezanul împreună într-un bol de amestecare, amestecând bine pentru a preveni bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaia de pe foc și turnați amestecul de ouă/brânză în paste, amestecând rapid până când ouăle se îngroașă, dar nu se amestecă (acest lucru se face de pe foc pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă.) Subțiați sosul cu puțină apă de paste rezervată, până când atinge consistența dorită. Condimentați carbonara cu mai multe viraje de piper negru proaspăt măcinat și gustați pentru sare. Movilați spaghetele carbonara în boluri calde de servire și garnisiți cu pătrunjel tocat. Treceți mai multă brânză în jurul mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista