Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele și chiftelele Campanile în sos roșu. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1123 calorii, 52G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele cu sos de spaghete, Sos de spaghete cu chiftele, și Sos italian de spaghete cu chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face sos: într - un 5-la 6-qt. tigaie, gătiți uleiul și usturoiul la foc mediu-mic până când usturoiul se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșiile, sarea și piperul. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând des, până se îngroașă, 45 de minute până la 1 oră. Dacă este necesar, zdrobiți roșiile cu o lingură pentru a se rupe. Se amestecă crenguțele de busuioc. Opriți căldura; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper
Busuioc
Sare
1
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați ciuperci, fenicul, sare și piper. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Fenicul
Piper
Sare
4
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de vin și pâinea până se absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Vin
5
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Răzuiți în vasul unui mixer de suport și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
7
Adăugați pătrunjel, carne și 1/3 cană de vin și bateți la viteză mică până se omogenizează bine, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Vin
8
Folosind mâinile ude, formați carnea în 1 1/2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
9
Încălziți 2 tigăi mari la foc mediu cu 1 lingură. ulei fiecare. Se rumenesc aproximativ o treime din chiftele în fiecare tigaie, întorcându-se o dată și adăugând ulei, dacă este necesar, 6 până la 8 minute pe lot. Cu o spatulă cu fante, transferați chiftelele pe un platou. Repetați cu chiftelele și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
10
Răsturnați toate picăturile în 1 tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Bateți făina, apoi gătiți la foc mediu până la barbotare, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Bateți în 2 căni de sos pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Răzuiți în tigaie cu restul de sos și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Întoarceți sosul la foc mic. Se amestecă ușor chiftelele; se fierbe, acoperit, până când aromele sunt amestecate, aproximativ 20 de minute. Aruncați crenguțele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Busuioc
Sos
15
Tăiați frunzele de busuioc rămase în bucăți fine și amestecați în sos. Între timp, gatiti spaghete ca pachetul direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Spaghete
Sos
16
Scurgeți pastele și transferați-le într-un castron mare de mică adâncime. Puneți toate chiftelele și aproximativ jumătate din sos deasupra și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
17
Se servește cu brânză și sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
18
* Crăpați semințele de fenicul cu un mortar și pistil sau buzz într-o râșniță de cafea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
19
Faceți înainte: răciți sosul și chiftelele până la 1 zi sau înghețați până la 1 lună.