Spaghete rapide cu scoici
Spaghete rapide cu scoici este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 41 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți pătrunjel, g borcane scoici în sos de roșii, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Spaghete Rapide, Spaghete Cu Plită Rapidă, și Spaghete rapide cu pui și roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În primul rând, gătiți pastele. Se fierbe fierbătorul, apoi trei sferturi umple o tigaie mare cu apă clocotită.
Adăugați puțină sare apa va fierbe apoi bobina în spaghete. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 12 minute sau conform instrucțiunilor ambalajului.
Între timp, pentru a face sosul, răsturnați sosul de scoici într-o tigaie mică, turnați vinul și adăugați usturoiul. Fierbeti cateva minute in timp ce tocati grosolan patrunjelul, apoi amestecati in sos si macinati intr-o cantitate buna de piper negru.
Scurgeți spaghetele și vârful într-un castron încălzit.
Se toarnă sosul și se aruncă bine.
Serviți imediat, cu parmezan ras împrăștiat, dacă doriți.