Spaghete La Grătar

Spaghete La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele la grătar. Această rețetă face 6 porții cu 1646 calorii, 62g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.15 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, sare de mare, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Somon la grătar și spaghete, Spaghete Brânză La Grătar, și Spaghete Florentine De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, gătiți pastele aproximativ la jumătate conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți pastele și aruncați ușor cu ulei de măsline. Folosind un grătar de grătar, grătați pastele la foc mediu-mare timp de aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați pastele la grătar într-un platou de servire și lingurați sosul de grătar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Așezați chiftelele deasupra și în jurul perimetrului platoului și deasupra cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6
Se presară cu scallions feliate și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Încălziți o oală mare de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați uleiul de măsline și încălziți timp de 1 minut. Când uleiul este fierbinte, adăugați slănina și randați. Când se rumenesc și încep să se crocante, adăugați morcovul tocat, țelina, ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați un vârf de sare și sotati legumele la un maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați rozmarin și zahăr brun și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
11
Adăugați Chianti și oțet în oală, amestecați și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChiantiChianti
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați pasta de roșii, chipotles în adobo și roșiile tocate. Se amestecă și se fierbe timp de 1 până la 1 1/2 ore, degresând ocazional blatul pentru a îndepărta orice spumă care se formează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
13
În timp ce sosul de grătar fierbe, faceți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
14
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea, oul, Worcestershire, brânza, pătrunjelul, oregano, busuiocul, ceapa, pesmetul și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați 1/2 cană de apă. Frământați apa în amestecul de carne cu mâinile. Frământați și rotiți chiftelele în bile de aproximativ 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Puneți-le într-o cratiță superficială pe aragaz, adăugați încă 1/2 cană de apă peste ele și acoperiți. Rotiți căldura la mediu și aburiți timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
17
Folosind o lingură pliată, scoateți chiftelele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Scurgeți sucul din fundul tigaiei, întoarceți chiftelele în ea și acoperiți-le cu sos cald de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Serviți deasupra spaghetelor la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bacon, feliat în lardonsbacon, feliat în lardons12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de busuioc tocate măruntfrunze de busuioc tocate mărunt6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet fin uscatpesmet fin uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr1Ceapă roșie mareardei iute în adoboardei iute în adobo2kilogrameroșii tocateroșii tocate1morcov, tocatmorcov, tocat1pedunculțelină, tocatățelină, tocată2ochelariChiantiChianti33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de rozmarin, tocatefrunze proaspete de rozmarin, tocate12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mușchi de solmușchi de sol1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1ceapa, tocataceapa, tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmParmezan, proaspăt rasParmezan, proaspăt ras6creveți și cu veneParmezan RasParmezan Ras23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă verde tăiată în felii subțiriceapă verde tăiată în felii subțiri6creveți și cu veneSare de mare, de preferat griSare de mare, de preferat gri6creveți și cu veneSare de mare, de preferință griSare de mare, de preferință gri6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Frunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decorFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decor1Ceapă roșie marePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #412 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În1 h, 34 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista